Erfaring med Bokklubben barn – Meninger og anmeldelser

Leter du etter erfaringer om Bokklubben barn? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du erfaringer, meninger og anmeldelser av Bokklubben.

Kort oppsummert om Bokklubben barn

Bokklubben Barn skal spre leseglede allerede i ung alder. De har derfor en medlemskampanje rettet mot foreldre som vil fargelegge barnas univers og fantasi.
Det er ingen kjøpsforpliktelse, men medlemmer må være medlem i ett år.

Erfaringer med Bokklubben barn gjort av brukere i norske nettforum:

“Jeg er veldig fornøyd, det er gode bøker, stort utvalg og lett å avbestille
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144220019-bokklubben-barn-noen-som-har-erfaring-med-den/

“Junior var medlem i både goboken og barnas egen bokverden fra han var liten. Jeg var forsåvidt veldig fornøyd med begge to og har aldir opplevd noe tull. Jeg syntes imidlertid ikke barnas egen bokverden hadde så mange bøker som egnet seg for de helt små. Der var goboken mye bedre. Nå er han 4 år og medlem av barnas egen bokverden og Faktabokklubben til Sandvik (sistnevnte anbefales virkelig!!)”
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/hvilken-bokklubb-for-barnet.1711534/

“Super klubb, bøkene er relevante og avbestilling går knirkefritt.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144220019-bokklubben-barn-noen-som-har-erfaring-med-den/

“Min erfaring er at når ungene blir litt større, dvs. fra ca. 2 år, henger ikke Go’boken med lenger. Da blir bøkene der for barnslige og det blir mange bøker som er nokså like; samme tema, samme effekter. Av den grunn meldte vi oss ut derfra og fortsatte med Bokklubbens barn.”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/321602-bokklubben-eller-goboken/

“jeg liker best bokklubbens barn. men det har nok litt med at jeg var med der selv da jeg var lita. har mye bra og høy kvalitet. og så kan man videre til andre bokklubber etter hvert (baby -> barn -> ungdom…)”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/186219-bokklubb/

“Det positive med Bokklubben er at du får en mail som bekrefter at du har avbestilt, og de har bedre kvalitet på bøkene..”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/142221996-bokklubben-eller-goboken-noen-som-har-erfaringer/

“Bokklubbens Barn er veldig bra. Er jevnt over mye mer fornøyd med De norske bokklubbene enn de fleste andre bokklubbene jeg er medlem av. Gode tilbud og enkelt å avbestille!  “
Sitat: http://www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=8198&page=2

“Ingen over, ingen ved siden av Bokklubbens barn. Superfornøyd og gutten min har vært medlem i åtte år. Jeg har selv vært medlem som barn og ungdom. Aldri opplevd noen problemer overhodet. Enkel avbestilling via app og aldri noe feil.”
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/hvilken-bokklubb-for-barnet.1711534/

“Jeg er medlem og er fornøyd. Mange gode bøker for store og små barn. Du må betale porto på 55kr dersom du glemmer å avbestille, det må du i alle bokklubber så vidt jeg vet.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/10926145-noen-som-er-medlem-i-bokklubben-barn/

“Vi er faktisk medlem av begge (disneyklubben og lær å les-klubben hos goboken, samt bokklubben barn) , og jeg har nettopp meldt oss inn i barnas egen bokverden. Avbestiller det meste for tiden, for det er ikke så mange bøker vi har lyst på rett og slett. Fordelen med bokklubben barn er at de har en app, så det er veldig lett å avbestille bøker. Fordelen med goboken er at pakkene er rimeligere. Så får vi se hvordan barnas egen bokverden er da, kanskje de har noen nye spennende bøker..”
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/hvilken-bokklubb-for-barnet.1711534/

“Vi meldte oss inn for ett år siden. Plukket ut 3 fine barnebøker, en flott barnesekk, bokomslag og en film. Som de andre over her sier så forplikter du deg til å være medlem ett år, men du kan avbestille alle bøkene om du vil. Du får medlemsblad hver mnd, så der man får god oversikt over hvilke bøker som kommer og hvordan du går frem for å avbestille. Uansett så er det kjempefine bøker, så det er ikke krise om man glemmer å avbestille:-) Var selv medlem i denne klubben da jeg var liten og elsket bøkene som kom. Mange fine bokminner;-)”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/143978110-noen-som-har-meldt-seg-inn-i-bokklubben-for-barn-og-f%C3%A5tt-det-gavekortet-p%C3%A5-1000-se-her/

“Vi er fornøyde med De Norske Bokklubbene, Bokklubben barn. Har vært med der siden eldstemann ble født, for 4,5 år siden. enkelt å avbestille bøkene, bare man husker det, og vi har valgt å få en liten brosjyre før hver bok. De har aldersfordelte bøker, og man må gjerne bestille en bok for en annen aldersgruppe enn det barnet er i, dersom man ønsker det. Det første året fikk vi et lite bibliotek med en bok pr mnd ( pekebøker) samt en mykbok eller en bok beregnet på foreldrene.Det har vært et par av bøkene jeg syns hun har vokst fra, og forandret årstallet hennes i et år, men har endret det tilbake nå. Lillesøstra kommer nok til å ha stor glede av alt som har overlevd ( alt bortsett fra en ting) og de bøkene hunden vår ikke har gnagd på =)”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/143182929-noen-erfaringer-med-bokklubber-plis/

“Vi har vært medlemmer i over sju år og er godt fornøyde. Klassiske barnebøker kommer stadig tilbake og mange av de nye som får gode kritikker dukker opp der. Vi har vært medlem av Go’boken også, men var ikke så fornøyd med det etter det første året eller de første to kanskje..”
Sitat: http://www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=8198&page=2