Erfaringer med Bokklubben – Meninger og anmeldelser

Leter du etter erfaringer om Bokklubben? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du erfaringer, meninger og anmeldelser av Bokklubben.

Kort oppsummert om Bokklubben NO

Bokklubben er den eldste og største bokklubben i Norge og startet i 1961. Den består i dag av  8 bokklubber, 3 serier og nettbokhandlene bokkilden.no og bokklubben.no.  Bokklubben eies av forlagene Aschehoug, Pax og Gyldendal.

Erfaringer med Bokklubben gjort av brukere i norske nettforum:

Jeg har vært medlem i mange år i den bokklubben, aldri problemer Og jeg er medlem i opp til 4 bokklubber der på en gang. Men avbestiller du, får du bekreftelse på mail. Og hvis du likevel får bøker, sender du tilbake samme med avbetillingsmailen, som nevnt over. Det er en veldig bra bokklubb, jeg har vært fornøyd med alt.
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144019965-bokklubben-noen-med-erfaring/

“Som du skriver så får du en velkomsgave gratis mot å stå som medlem minst et år. Glemmer du å avbestille bøkene som kommer, må du betale for dem.
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/932533-erfaringer-med-bokklubben-og-velkomstgaver/

“Jeg har god erfaring med bokklubben.no. Avbestiller alltid med en gang jeg får mail om at det er en ny hovebok (med mindre jeg vil ha boka så klart), og har aldri fått en eneste telefon fra dem. Én gang har jeg glemt å avbestille hovedboka, da sendte jeg den bare tilbake og det gikk smertefritt (men måtte selvsagt betale porto). Har kun gode opplevelser med bokklubben..”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/932533-erfaringer-med-bokklubben-og-velkomstgaver/

“Har ikke hatt noen problemer, tror jeg er medlem i alle klubbene som ligger under bokklubben, og har aldri fått bøker jeg har avbestilt eller møtt på noen problemer. De har også en app der man kan avbestille hovedboken/bøkene, blir ikke enklere. Kan ikke si jeg tror så mye på de som mener at de blir lurt av bokklubben, det er nok heller snakk om at de er sløve og ikke så flinke med Internett og pc.”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/932533-erfaringer-med-bokklubben-og-velkomstgaver/

“Bokklubben har jeg bare gode erfaringer med, vært medlem i tre runder (som student, voksen og nå er barnet medlem). Så lenge jeg husker å avbestille så kommer ikke bøkene, de få gangene det har skjedd så må jeg ta det på egen kappe. For 7-8 år siden hadde de jo tilbud om gavekort på 1000 om man meldte seg inn, trengte ikke å bruke det på bøker. Jeg var vel medlem i åtte klubber (og tror det var flere av oss her på KG), fikk handlet masse stæsj og fikk ingen bok jeg ikke ville ha. Trikset var å ta turen inn på nettsiden å avbestille hver andre uke i måneden. Enkelt å melde seg ut også og nå har de app på tlf, får varsel ved hver nye hovedbok og det tar meg 5s å avbestille. Når jeg er utmeldt har de plaget meg fint lite.”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/932533-erfaringer-med-bokklubben-og-velkomstgaver/

“Hadde bare positive erfaringer med Bokklubben, helt til jeg meldte meg ut. Fikk mange telefonoppringninger med tilbud om gavekort fordi jeg hadde vært tidligere kunde, alt jeg trengte var jo å være medlem et år. Selv om jeg sa nei gang på gang, fortsatte de å ringe. Til slutt ble jeg da endelig kvitt dem, men aldri om jeg vurderer å bli medlem der igjen! Kjøper heller bøker i bokhandelen om jeg skal ha.”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/932533-erfaringer-med-bokklubben-og-velkomstgaver/?page=2

Har bare positive erfaringer fra bokklubben, veldig lett å avbestille med mobilappen, og man får bekreftelse på avbestilling på e-post. Jeg avbestiller stort sett alltid bøkene, og melder meg ut og inn med jevne mellomrom for å få velkomstpakkene, så de tjener ikke veldig mye på meg da ;) Edit: har aldri blitt oppringt av selgere derfra (mulig de ikke har nummeret mitt), og får ikke reklame på epost.
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/932533-erfaringer-med-bokklubben-og-velkomstgaver/?page=2

“God erfaring med Bokklubben Nye Bøker. Lett å melde seg ut.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144195501-bokklubben-hvilken-anbefaler-du/