Erfaringer med EVO Fitness – Meninger og anmeldelser

Leter du etter erfaringer om treningsstudioet EVO Fitness? Har du spørsmål om pris eller bindingstid? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du erfaringer, meninger og anmeldelser av EVO Fitness.

Kort oppsummert om EVO Fitness

Norges eneste treningskjede spesialisert på effektiv styrketrening.

  • Ingen bindingstid
  • Åpent alle dager 05-24
  • Tilgang til 34 sentre i Norge
  • Én pris
  • Markedets beste styrkeutstyr
  • Dyktige Personlige Trenere

Evo Fitness har 26 sentere i Norge. Du vil blant annet finne senter i Oslo, Trondheim, Tromsø, Narvik, Haugesund samt mange andre steder rundt om i landet.

Erfaringer med Stylepit gjort av brukere i norske nettforum:

Vi har samlet erfaringer fra en rekke norske nettforum på en og samme side, sånn at du lettere kan få en oversikt over hva folk synes om senteret.

Har selv trent på EVO Fitness Nordås(bergen). Lite og ok. Synes det er er mer enn bra nok med tanke på åpningstid og hva det koster.
Stenger er helt ok, vektene er helt ok og benkene/knebøy stativ er ok. Eneste jeg ville hatt var mer plass til markløft.+ ekstra stenger til dette. Billig og ok åpningstider holder for meg!

https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28611-erfaring-med-evo-fitness/

Evo satser på billig trening nettopp fordi du ikke betaler for det store arealet og administreringen av saltimer, barnepass og resepsjon og sånn. Der kan du melde deg ut og inn på nett, uten bindingstid. Det jobber personlige trenere der som kan hjelpe deg hvis du vil ha hjelp til trening. Apparatene er veldig gode og lokalene er fine.

https://forum.kvinneguiden.no/topic/479194-billig-og-bra-trening-i-oslo/

” Jeg trener på Evo Horten, og jeg kan ikke klage. Grei pris, nok vekter,knebøyrack som gjør jobben, OK Åpningstider. “


https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28611-erfaring-med-evo-fitness/

Jeg har trent der i noen mnd nå, og kan si jeg er fornøyd. Digg at det ikke er bindingstid og billig pris.
Det kan være trangt til tider, hvis det er mange der. Du kan jo sjekke statistikken på det EVO senteret du evt ville trent på for å sjekke hvor mange som er der rundt de tidene du tenker å trene?

https://forum.kvinneguiden.no/topic/686731-evo-fitness/

” Helt ok sentre (både Larvik og Sandefjord). Er litt annerledes kvalitet enn sats som har langt bedre utstyr. Men kommer du fra fresh fitness så blir dette en oppgradering. Forøvrig veldig greit med åpningstidene da. “


https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28611-erfaring-med-evo-fitness/

“Det er en god del evo-sentere i Oslo, jeg har ikke vært på alle, men av de fem jeg bruker jevnt og trutt syns jeg det varier hvor fulle og hvor trange de er. Nydalen, Røa og Østerås er sjeldent stappfulle. Sjølyst og Majorstua er folksomt i rushen.
Jeg er fornøyd med evo, generelt  det er litt småpirk jeg skulle ønske ble forandret på enkelte av sentrene jeg benytter fast, men jeg kommer ikke til å bytte senter av den grunn. “

https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28611-erfaring-med-evo-fitness/

Åpningstidene er gode, er litt trangt om plassen i rushet. Utstyret er vel ok minus syns jeg. Men har sikkert blitt for godt vant etter å ha trent på Bergen Styrkeløft klubb. Trener der for det er latterlig nærmt huset mitt.


: https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28611-erfaring-med-evo-fitness/

Trener selv på EVO. Passer meg midt i blinken. Liker aparatene og kondisavdelingen. Litt trangt i fri-området, men ellers ok. Alt er nytt, rent og pent der. Og det er rolig der.

https://forum.kvinneguiden.no/topic/686731-evo-fitness/