Erfaringer med Goboken – Meninger og anmeldelser av bokklubben

Leter du etter erfaringer om bokklubben Goboken? Har du spørsmål om kundeservice eller avbestilling av pakker? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du erfaringer, meninger og anmeldelser av bokklubben Goboken.

Kort oppsummert om Goboken

Goboken ble først etablert i 1989 og drives av Sandvik AS. Du som medlem av bokklubben får bøker tilpasset ditt barns alder fra nyfødt og oppover. Goboken har også sitt eget nettsted, goboken.no, med egen nettbutikk.

Erfaringer med Goboken gjort av brukere i norske nettforum:

“Jeg har bare positive erfaringer!!! Enkelt å logge på nettsiden og avbestille hele eller deler av pakken og kan også velge å få dem tilsent tidligere eller senere. Veldig mye bra bøker for de helt små, og vi har mange favoritter derfra!!”
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/goboken-bokklubb.1688610/

“Ja, veldig masse fine bøker.
Det er også enkelt å logge seg på nettsiden deres for å avbestille bokpakker. Mye valgmuligheter som, Man kan også velge å få tilsendt bokpakker tidligere eller senere evt. Bestille/avbestille enkelt bøker.
Fikk også god behandling og ble tatt på alvor når jeg reklamerte også ble jeg fornøyd med utfallet.
Jeg er hvertfall veldig fornøyd med bokklubben. Jeg er også med i annen bokklubb, absolutt mest fornøyd med goboken og de bøkene vi får derfra.

Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/goboken-bokklubb.1688610/

“Har arvet flere fine bøker fra goboken. Synes de er spesielt god på bøker fra 0-2 år, de som er for litt større barn har ikke vært like store favoritter.”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/1170636-goboken-erfaringer/

“Personlig synes jeg at bøkene er kjempefine til de minste. Nå som eldste er 4 er jeg ikke like imponert.. Jeg har aldri hatt trøbbel med dem, og synes det er enkelt å avbestille pakkene. Har også vært medlem i barnas bokklubb, og synes det er bedre bøker til eldre der, men der kommer pakkene hele tiden, så ikke like lett å følge med der er min mening.”
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/goboken-bokklubb.1688610/

“Er kjempefornøyd. Man velger jo bort de bøkene man ikke vil kjøpe (avbestiller). Får mail hver gang det er satt opp ny bokpakke, slik at jeg får avbestilt i tide. Har aldri opplevd å få purring selv om jeg har vært litt sen med betaling et par ganger, og aldri fått bokpakker jeg har avbestilt. Bare positive erfaringer så langt :D Har desverre negativ erfaring med et par andre klubber.”
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/goboken-bokklubb.1688610/

“Vi meldte oss inn for ikke lenge siden, og er veldig fornøyd med den første pakka, besto av 2 tøybøker, 1 bok med kraftige papp sider, 3 tøystableklosser og et speil med håndtak til å festes på den ene tøyboka som også har kaninører :) nå ventee vi på en ny pakke, en godnatt pakke, også tøybok, godnattsangbok og cd til. Du kan selv velge hvor ofte du vil få bøker og du får mail når det er ny bok, så da kan du enten avbestille hele pakken eller deler av det. Veldig enkelt :)
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/943582-goboken-noen-erfaringer/

“Jeg er veldig fornøyd! Har en jente på 5 mnd. Hun fikk velkomstpakken før hun ble født og 3 pakker seinere.  2 er avbestilt da vi hadde lignende bøker. Vi får e-post hver mnd med hva som kommer, og kan da trykke “avbestill” om vi ikke vil ha pakken. Greit å slippe å huske det fra gang til gang.”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/1170636-goboken-erfaringer/

“Vi var veldig fornøyde med den “vanlige” klubben i Goboken i starten, men kun frem til hun var rundt 1,5-2. Vi avbestilte noen pakker, men bøkene om Gogo har hun vært veldig glad i, og leser fortsatt i noen av dem (4,5 år). Vi meldte henne ut av den “vanlige” klubben og heller inn i Disney-klubben. Hun har også fått ABC- og 123-bøkene og fakta-bøkene. De seriene er hun veldig glad i, og vi leser masse i alle sammen, kan i hvertfall anbefales (det er med lydbøker til alle de også).
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/943582-goboken-noen-erfaringer/

“Dårlige bøker. Kjøpt en bok til 200 kr og var bare fire sider i hele boken med to bilder og litt skrift. Fikk aldri avbestilt pakker. Pakker som jeg ville ha kom aldri ovs. Å de maser jevt på tlf flere ganger i uka. Er meldt ut nå. Er fem måneder siden og de ringer daglig med forskjellige nummere så får jo aldri blokkert dem.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144009999-noen-her-som-er-medlem-av-goboken/

“I goboken har vi kjøpt én pakke. Den inneholdt to bøker («kosevenner» med dyreunger og rim og «kosekaniner» med «pels» man kan ta på). Begge er solide bøker og godt likt. Det som er fint med goboken er at du kan velge hvor ofte du vil ha tilbud om pakke (ml hver 4. til hver 8. uke tror jeg) og du kan avbestille deler av pakken, f.eks. bare kjøpe ei av to bøker. Du kan også gi tilbakemelding om du synes pakken ser for vanskelig/barnslig ut. Da vil jeg tro dette påvirker hvilke pakker du får tilbud om senere.”
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/1114080-bokklubb-for-baby/

“Vi meldte oss inn i Go’boken da baby var 2 måneder og er SÅ fornøyd. Alderstilpassede bøker som har slått veldig godt an, og nå er han 11 måneder og ELSKER bøker 😊. Har kjøpt noen bøker i bokhandel også og de har ikke slått an like bra som Go’boken! “
Sitat: http://forum.kvinneguiden.no/topic/1170636-goboken-erfaringer/