Erfaringer med Timarco – Meninger og anmeldelser av nettbutikken

Leter du etter erfaringer om nettbutikken Timarco? Har du spørsmål om kundeservice eller leveringstid? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du erfaringer, meninger og anmeldelser av nettbutikken.

Kort oppsummert om Timarco

Timarco har størst sortiment av merkeundertøy og sportsundertøy på nettet. De har eksistert i 28 år som bedrift samt som nettbutikk siden 1997. I sortimentet ingår et stort utvalg av undertøy (truser, underbukser, BH og Sports-BH) men også badetøy, sko og sportsklær. De fører merker som Sloggi, Triumph, Swegmark, Calida, Hanes og Björn Borg med flere.

Erfaringer med Timarco gjort av brukere i norske nettforum:

“Har handlet der i flere år. Veldig fornøyd.
Sitat: http://www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=188106

“Jeg har også handlet endel der. Ikke de kjappeste på levering kanskje. Men trygg handel og bra utvalg.”
Sitat: http://www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=188106

“Bestilt masse og mange ganger over flere år. Aldri opplevd noe negativt! Bestiller, og overfører penger til kontoen deres, får tilbakemeldinger på mail om alt. De sender straks de mottar pengene.Har returnert en feilbestilt truse eng gang og og fått ny. Anbefales.”
Sitat: https://forum.kvinneguiden.no/topic/899829-timarco-nettside/

“Jeg har bestilt amme-bh derfra. Dukket opp etter 10 dager – innen fristen de selv hadde satt i bekreftelsesmailen de sendte. Så jeg er i alle fall fornøyd, selv om 10 dager er lenge å vente når man virkelig trenger en amme-bh.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144073291-erfaringer-med-httpwwwtimarcocom/

“Jeg har bestilt endel over nettet i fra Timarco, men da bør man jo vite at akkurat den bhen vil passe eller så er det litt ekstra arbeid med å sende tilbake. Jeg har sendt tilbake en bh og det var ingen problemer med å få pengene tilbake.”
Sitat: https://forum.kvinneguiden.no/topic/305219-trenger-nye-bher/

“Kan anbefale timarco.no for kjøp av bh i rare størrelser. 😊”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144264153-65-f-en-forbanna-idiotisk-bh-st%C3%B8rrelse-%C3%A5-ha-%F0%9F%98%A0/

“www.timarco.no har jeg bestilt fra flere ganger og har god erfaring. De har fine produkter fra bla. Calida som passer til bestemødre og oldemødre:-)”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/142630391-nattkjole-til-oldemor-p%C3%A5-nett/