Erfaringer med WhiteAway – Meninger og anmeldelser av nettbutikken

Leter du etter erfaringer om nettbutikken WhiteAway? Har du spørsmål om kundeservice eller leveringstid? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du erfaringer, meninger og anmeldelser av nettbutikken.

Kort oppsummert om WhiteAway

WhiteAway er nordens største forhandler av hvitevarer på nettet. Her finner du et bredt utvalg av billige hvitevarer av høy kvalitet. Whiteaway.no er et datterselskap av WhiteAway.com, som siden 2003 har forsynt danskene med billige hvitevarer. Ideen er at det skal være så enkelt som overhodet mulig å kjøpe hvitevarer på nett. I 2010 åpnet de opp for netthandel i Sverige, der også svenskene har tatt godt imot de billige hvitevarene. WhiteAwy ønsker at det skal bli enkelt for deg å få den helt riktige hvitevaren til ditt hjem. Når du kjøper dine hvitevarer hos WhiteAway får du gratis levering på gateplan samt ubegrenset angrerett. Utover dette får du service på alle større hvitevarer.

Erfaringer med WhiteAway gjort av brukere i norske nettforum:

“Har kjøpt kjøleskap x2, fryseskap, induksjonstopp, tørketrommel og sånn komfyr-hette, og det eneste negative jeg kommer på er at samtlige av sjåførene har hatt en lei tendens til å dukke opp første gang FØR avtalt tid..Men ellers – veldig fornøyd 🙂
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144039729-noen-som-har-erfaring-med-whiteawayno/

“Har ved ulike anledninger kjøpt både tørketrommel, kjøleskap, komfyr og fryseboks der, og er meget fornøyd – greie priser, gratis frakt og kjapp levering! Kan trygt anbefales :)”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/143970085-noen-der-har-handlet-p%C3%A5-whiteawayno/

“Anbefaler whiteaway/skousen hvis du skal sammenligne med lefdal/elkjøp/power. Vi sparte noen tusenlapper på dette.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144324604-yey-or-ney/

“Jeg er veldig fornøyd med whiteaway der handler du på nett.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144198169-hjelp-kj%C3%B8pe-vaskemaskin-og-t%C3%B8%C3%B8rketrommel/

“Bestilte sent på kvelden 6 januar i fra www.whiteaway.no. Det er opprinnelig ett Dansk selskap som har startet opp i Norge, dermed har de hovedlager i Danmark hvor maskinen ble sendt i fra. Den ble sendt tidlig 7 januar, og alt 9 januar var maskinen på plass hos Bring express her i Bergen og den ble levert på døren tidlig kveld den 9 januar. Jeg er kjempe fornøyd med hvor raskt de fikk sendt varen, prisen jeg betalte og ikke minst leveranse i fra Bring. Til sammenligning bestilte jeg ett kombiskap hos komplett før jul. De sendte varen like raskt, men postnord som de har byttet til brukte 10 dager på å få fraktet varen til meg. Whiteaway svarte forøvrig raskt på både telefon og epost når jeg tok kontakt med de angående ett spørsmål om produktet jeg hadde kjøpt. Med andre ord er jeg godt fornøyd så langt, med både whiteaway og bring :)
Sitat: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1645143

“Jeg handlet tørketrommel derfra. det var mye rot og tull med leveringen, men alt i alt endte det ok. de har veldig bra kundeservice, selv om ting kan ta tid, og jeg selv synes jo jeg endte opp med mye for mine 5000,-. Først bestilte jeg en trommel til 5000,- og de ble noe tull med leveringen så etter 3 uker hadde jeg den fremdeles ikke (whiteaway reklamerer med leveringstid på en uke på siden deres) Jeg spurte da om jeg kunne få en gratis oppgradering til en bedre tørketrommel som kom på kampanje da, som et plaster på såret for lang ventetid, den kostet vanligvis litt over 8000,- men ble satt ned til 6000 eller noe slikt. og det fikk jeg. Så kom trommelen, og da var det den jeg først hadde bestilt som kom, det å få ordnet dette og få levering på den dyrere jeg skulle få tok nye to uker, og da fikk jeg et gavekort på 750,- i kompensasjon for det. Dette gavekortet brukte jeg på en brødrister som kostet 1000,- så jeg betalte 250 i mellomlegg (som jeg siden fikk tilbake da de har prisgaranti, og brødristeren kostet 750 på en annen side). Brødristeren hadde de ikke inne da produsenten hadde sluttet å produsere disse, så da fikk jeg en nyere modell som kostet rundt 1400,- istedet.Jeg mener det var bring som leverte for dem, og selv om det ikke var betalt for levering inn i hus så gjorde de dette likevell, uten å ha blitt spurt om det- de så på det som en selvfølge. veldig hyggelige folk.
Sitat: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1645143

“Kjøpte vaskemaksin hos for en tid tilbake og denne ble levert før det var gått ei uke. Fikk også hjelp til å bære maskinen inn på vaskerom selv dette ikke var bestilt. Fikk etter noen måneder problemer med at maskinen ikke vasket rent. Kundeservice satte meg i kontakt med service personell som kjapt på stedet og reparerte maskinen. Handler gjerne der igjen.”
Sitat: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1645143