Erfaringer med Xplora – Meninger og anmeldelser

xploraLeter du etter erfaringer om Xplora? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du erfaringer, meninger og anmeldelser av Xplora.

Kort oppsummert om Xplora

Endelig en komplett mobiltelefon, spesielt laget for barnet ditt – utformet som en smartklokke. Etter flere år med forskning og utvikling er Xplora den første smartklokken i verden som er CE godkjent som mobiltelefon og som både bruker aGPS, aktiv WiFi og GSM-triangulering for å gi presis lokasjon. For å gjøre den komplett leveres den med norsk språk, veiledning og support. Med Gorilla Glass og IPx4 vannavstøtende standard er den klar for å bli med de mest aktive barn på eventyr. Foreldreappen blir tilgjengelig for både iOS og Android. XPLORA selges og distribueres i Norge av PepCall.met.

Du kan lese mer om Xplora på xplora.no.

Erfaringer med Xplora gjort av brukere i norske nettforum:

“XPLORA har sønnen min på 8 år. Enkel å bruke og kan ringe og motta mld på den. Du som forelder har en app som styrer alt og legger inn kontakter han kan ringe/motta samtaler fra. Jeg synes den er genial😊”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144308285-hvilken-smartklokke-anbefaler-du-til-10-%C3%A5rig-gutt/

“Min sønn har brukt denne nå snart ett år og vi er veldig fornøyde med den. Veldig kjekt å se hvor han er og at han går hjem etter skolen 😉 I starten var det nok mye ringing, og så kan han også sende et varsel med den men nå er det ikke så “stas” lenger sp det har gått seg til. I menyen på din tlf legger du inn de nr han kan ringe til og hvem som kan ringe til han sånn at han kan ikke ringe til hvem som helst.
Sitat: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1121590-xplora-smartklokke-noen-som-har-erfaringer/

“Vi er veldig fornøyd, og har nettopp bestilt én til, til yngre søsken.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144330610-noen-her-som-har-xplora-smartklokke-til-barna/

“Veldig fornøyd. Hender appen venger seg opp litt.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144330610-noen-her-som-har-xplora-smartklokke-til-barna/

“Åtteåringen min har Xplora klokken. Den kan vi ringe til og sende sms, og hun kan ringe ut. Den er kjempegrei, og et fint steg før iphone. For min del tenker jeg at det er en mulighet for å følge litt med, og slik gi henne større spillerom. For å være helt ærlig, så skjønner jeg ikke det at det skal være så ille å vite hvor syvåringen er til enhver tid. Vi som bor i en større by, vi må holde en viss oversikt. Noe annet er i følge meg naivt og ansvarsløst. Nå kan jeg forsikre meg om at hun kommer seg til skolen på egenhånd, og hjem fra skolen. Da kan hun være selvstendig under tilsyn. Jeg har snakket med henne om at det er GPS på klokken, og hva det innebærer. Det syns hun er helt greit.”
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144317189-gps-klokke-til-syv%C3%A5ring-genialt-eller-hysterisk/

“Vi kjøpte xplora til vår datter da hun var 6 år. Er veldig fornøyd med den. Kan legge inn bilder av kontaktene. Eneste minus er at man ikke kan velge abonnement selv, men det går greit. “
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144320568-noen-som-har-satt-seg-litt-inn-i-disse-telefon-klokkene-til-barn/

“Vi har Xplora, enkel å bruke, vi er veldig fornøyde!
Sitat: http://www.klikk.no/forum/foreldre/topic/144320568-noen-som-har-satt-seg-litt-inn-i-disse-telefon-klokkene-til-barn/